Hitta e-boken

Barfotadrottningen

Barfotadrottningen
EBOKNORDEN,
Romaner
9170284431
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
”Han vet hur man sätter samman en färgstark och medryckande historia, Ildefonso Falcones. /…/ Läsare som älskar storslagna och episka underhållningsromaner kan tryggt gå loss på denna tegelsten.”
 – Verdens Gang
 ”Falcones har gjort en imponerande research.”
 – Vårt Land
 ”Barfotadrottningen anbefalles utan tvekan. Utöver att vara en historisk berättelse är den en stark roman om kärlek och en oförglömlig historia.”
 – Libros que hay que leer
 ”Barfotadrottningen är definitivt en stark berättelse med karismatiska och kraftfulla personer, en bitterljuv handling med människor som hittar och mister varandra. En bit Spanien från förr i tiden så fascinerande att 700 sidor försvinner i ett nafs.”
 – La espada en la tinta
 ”Falcones fortsätter med sitt framgångsrecept som har sålt miljontals av hans tidigare böcker: lika delar historia, romantik och äventyr.”
 – El País
 FLAMENCON ÄR BASERAD PÅ SMÄRTA. JAG VILL BERÄTTA OM HUR DEN UPPSTOD, HUR FLAMENCONS SJÄL FÖDDES. MEN FÖRST OCH FRÄMST ÄR DETTA EN SÅNG TILL FRIHETEN.
 – ILDEFONSO FALCONES
 År 1748 går den kubanska slavinnan Caridad i land i den spanska hamnstaden Cádiz. Hennes herre är död, och hon är fri. Men vad kan hon använda sin frihet till? En svart kvinna, ensam i ett främmande land, utan något annat än sina smutsiga slavkläder och en gammal stråhatt? Likväl har hon något som ingen kan ta ifrån henne – en sångröst som förmår uttrycka hennes själs lidanden.
 Sången leder henne till Sevillas zigenare, och bland de förföljda men stolta klanerna finner Caridad äntligen ett hem. En nära vänskap uppstår mellan henne och den unga kvinnan Milagros. Sången och dansen har de gemensamt och de kämpar båda för att överleva i ett hjärtlöst samhälle.
 Med okuvlig vilja, och med mod som enda vapen, slåss de två kvinnorna för rätten till ett värdigt liv. Och ur hopplösheten växer kärleken – en kärlek så stark att den övervinner allt.
 Ildefonso Falcones skriver om livet i Spanien på 1700-talet med en kunskap och inlevelse så stor att dofterna, smakerna och synintrycken stiger upp från sidorna.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng