Hitta e-boken

Våga välja - planera ditt liv med Kaizenmetoden

Våga välja - planera ditt liv med Kaizenmetoden
Liber AB,
Mat & Hälsa
9170053553
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Känns det som om livet inte riktigt blivit vad du hade tänkt? Eller stressar du för att hålla alla bollar i luften utan att hinna med de där sakerna som du egentligen vill göra? Och vet du vad det är du vill göra? Vad vill du ha ut av livet? Hur fort ska ditt liv gå? Vad vill din livskamrat med sitt liv? Känner ni över huvud taget till varandras drömmar?

I dagens samhälle försöker vi att göra allting samtidigt. Vi ska jobba och ha barn, träna kroppen och resa. Vi har blivit så effektiva och så snabba, men till vilken nytta? Våra valmöjligheter tycks oändliga. Som människa skapar man sitt liv genom sina val. Om du inte vågar stanna upp och fundera på vad du vill välja, är risken stor att du inte hinner välja alls. Det får bli som det blir.

Men om du istället bestämmer dig för att du har ett val och att du tänker göra det valet, kan du med fördel använda dig av den japanska metoden att tänka och nå handling – kaizen. Den innebär att ta små steg mot ständig förbättring, att göra något bra av det som redan finns. Sök dina svar på frågor som:

– Jobba mer och mycket prylar eller jobba mindre och färre prylar?
– Vilket är viktigast, två bilar eller mer tid med barnen när de är små?
– Vilka ”tidstjuvar” har jag i mitt liv och hur kan jag ta bort dem?
– Hur vill jag leva som pensionär? Hur får jag råd med det?

Och när du har svaren kan du ställa in siktet mot ditt mål och dina drömmar. Även små förändringar leder till ett bättre och mer tillfredsställande liv. Vad väntar du på?
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng