Hitta e-boken

Amanda och Axel

Amanda och Axel
Bonnier Carlsen,
Barn & Ungdom
9163873567
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Är vi ihop nu då? Vi hånglar i alla fall inte med andra.

Hur gör man när man är ihop - egentligen? Och kan kärleken överleva trots kriser och bakslag? Nästa stopp i Katerina Janouchs succéserie heter "Amanda och Axel" och handlar om det första förhållandet. Om starka känslor men också om svek. Amanda och Axel har en relation att ta hand om. Men vad händer när hjärtat riskerar att gå vilse?

Det är sista sommarlovet innan gymnasiet. Amanda och Axel har varit ihop i tre månader. Det är hur länge som helst, men samtidigt har de knappt hunnit lära känna varandra. Att bara vara kär räcker inte - att vara ihop är ett slags ansvar.
Axel: "Amanda har varit min flickvän i 96 960 minuter. Är vi ihop nu då? På riktigt?"
Amanda: "Orden 'min pojkvän' ligger bra i munnen - att han är min och att jag har rätt till honom på ett sätt som ingen annan människa har."

Men så sätts förhållandet på prov. Artonåriga Olivia, som är Amandas raka motsats, flyttar oväntat in hos Axel och hans mamma. Axel säger att han inte bryr sig, men varför är han då vän med henne på Facebook? Och killen som spanade in Amanda på fiket dyker plötsligt upp i strandkiosken där hon sommarjobbar. Han är flirtig och ganska söt…

"Amanda och Axel" är en frispråkig relationsroman för nykära. Den tillägnas alla kärlekens dårar, men främst dem som älskar på allvar för allra första gången. Med sina böcker om sexdebuten fyller Katerina Janouch ett tomrum i utgivningen, och med den fjärde boken i serien fyller hon ännu ett: Lika tunnsått som det är med skildringar av sexdebuten i ungdomslitteraturen är det med relationsromaner för tonåringar. Fram tills nu!"Det är lätt att dras med i handlingen kring Amanda och Axel. Boken väcker tankar samt känslor och är i högsta grad aktuell för både killar och tjejer i högstadieåldern." Anna-Karin Lindh, BTJ-häftet

"Katerina lyckas med mästerverket att skriva om sex på ett otroligt hands on sätt som går rakt in i blodomloppet. Linda Skugge
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng