Hitta e-boken

härlig är jorden

härlig är jorden
Vulkan Bokförlag,
Romaner
9163745224
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Världen idag kan liknas med en tidsinställd bomb. Nedräkningen pågår redan – och tiden håller på att rinna ut. Mänskligheten är medveten – men vad gör den åt detta? Ja, den är överallt flitigt sysselsatta med något som de kallar ”Militärt försvar”. Detta vansinne som går ut på att utveckla allt hemskare vapen för att försvara sig mot en ondskefull fiende. Hittills ( vad man vet ) har man skapat atombomben, neutronbomben, napalmbomben, landminan, splitterbomben, senapsgasen, robotsystem och antirobotsystem – och nu toppen av detta även biologiska vapen. Men detta är inte tillräckligt nog. Man kan utplåna all liv från jordens yta – och detta hundra gånger om - men detta tycks inte vara tillräckligt nog. Jag vill att världens medborgare blir medvetna om sin makt och vägrar att tillverka vapen, ta vapen i sina händer och gå i krig. Svårare än så är det faktiskt inte. Alla krigen tar då slut på en gång. Det kan ju inte bli något krig om vi inser att vi inte har någon fiende, att alla folk är våra medmänniskor. - Alltså: det är DU och JAG som avgör vilken väg mänskligheten skall gå. Det borde inte vara särskild svårt att välja – för vi människor är ju det klokaste djuret på jorden. Denna bok är en uppmaning till kamp mot våld och krig i världen. Det är en blandning av fakta och fiction, dikt och verklighet – och handlar inget mindre än att rädda jorden från undergång – i boken med hjälp av utomjordingar.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng