Hitta e-boken

Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!

Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!
ProCreative AB,
Mat & Hälsa
9163732629
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
En bok för dig som vill lära dig mer om kvinnans kropp, njutning och livsenergi!  
Boken är uppbyggd i två delar och inleds med ett teoriavsnitt om taoism, qigong, sexuell qigong och vad som menas med sexuell energi, samt en mycket utförlig genomgång av kvinnans anatomi och hennes erotiska flöden. Tänk att det var först på 1990-talet som klitoris storlek blev allmänt känd och att många fortfarande inte accepterar att en kvinna kan ejakulera? 

Övningarna som sedan följer visar hur du kan utveckla din livskraft, öka din medvetenhet och förmåga att känna, väcka upp och vägleda Qi och sexuell energi och använda den för ditt eget välbefinnande. Därtill lär du dig hur du kan träna dina bäckenbottenmuskler, öka din känslighet och stärka din förmåga till ett ännu mer njutbart kärleksliv. Kvinnans Tao ger dig tillgång till en pålitlig plats för återhämtning, glädje och utveckling.

Boken innehåller 24 illustrationer i färg och 15 taoistiska qigongövningar. Vederhäftig text, enkelt språk och det är lätt att följa med i övningarna.

Ur innehållet:
Taoism och sexuell qigong
Sex och andlighet
Vikten av bra hållning och grundning
Din yin natur och den feminina essensen
Kvinnnas anatomi och njutningszoner
Kvinnlig orgasm och ejakulation
Menopausen och livets naturliga cykler
Självreflektion och medvetenhet om sinnets kraft
... samt 15 taoistiska övningar

Irene Andersson har undervisat i qigong för kvinnor sedan 1998 och är bland annat utbildad utav Mantak Chia på Tao Garden i Thailand. Hon har en gedigen utbildning inom såväl olika kroppsterapier, qigong och yoga som psykolog och coaching. Hon är en erfaren kursledare, kroppsterapeut och meta-coach. Läs mer och provläs på www.kvinnanstao.se.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng