Hitta e-boken

En liten bok om att vara ful

En liten bok om att vara ful
UFO förlag,
9163723468
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Men du är väl inte ful!! Så säger de flesta människor när de får höra att jag har skrivit en bok som heter En liten bok om att vara ful. Nej, det är just det. Boken handlar snarare om att INGEN är ful. Och all den onödiga energi vi lägger ner på att tycka att vi inte duger. Jag är säker på att det är ett vanligt problem. Jag var bara värre än de flesta.

Jag  gick en ständigt runt och kände mig jätteful. I alla fall när det gällde vissa delar av min kropp. Jag lät det styra hela mitt liv. Jag kunde till exempel inte bada tillsammans med andra eftersom jag inte vågade visa mig i baddräkt. Men det värsta var att jag inte klarade att ha en relation. Jag hade inte sex förrän jag var nästan 35 år.

Det hela ledde till att jag blev psykiskt sjuk. Eller kanske jag hade varit det hela tiden? I 30-årsåldern blev jag mer och mer paranoid och fick till slut en psykos. Under psykosen klädde jag paradoxalt nog av mig naken och gick ut. Så kan man naturligtvis inte göra och jag hamnade på sjukhus på en låst avdelning.

Men boken handlar också om hur jag tog mig ur utseendefixeringen. Hur jag tränade på att vara avklädd tillsammans med andra så att det så småningom blev helt naturligt för mig. Och hur jag fick diagnoserna MS och Crohns som fick mig att vakna upp och inse vad som är viktigt i livet. För hur konstigt det än låter så har sjukdomarna gjort mig till en helare människa idag.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng