Hitta e-boken

Hennes hemlige man/En man som älskar

Hennes hemlige man/En man som älskar
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150714635
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Hennes hemlige man
Förblindade av passion rymmer Heath och Julianne till Paris för att lova varandra evig trohet. Trots löftet avvisar bruden sin nyblivne make på bröllopsnatten, och hon berättar aldrig varför. Efter att ha undvikit varandra i flera år tvingas de plötsligt tillbaka till kärleksstaden och måste dessutom bo under samma tak.

Heath har fått nog av att leva i en lögn och allt han önskar är en skilsmässa. Men Julianne verkar återigen ha fått upp ögonen för honom, och gnistorna som slår mellan dem går inte att förneka. Varför lämnade hon honom egentligen på bröllopsnatten? Heath vill veta, men Julianne är inte villig att berätta ...

En man som älskar
Jenny Wawasuck vet precis vem Billy Bolton är: En strulig mc-kille med för många tatueringar och dessutom ett fängelsestraff bakom sig. Någon hon borde undvika alltså. Men det visar sig bli svårt, för en dag dyker han upp på skolan där hon jobbar.

När Billy får syn på den söta läraren fastnar han direkt. Det är något i hennes blick som fascinerar honom. Väl medveten om sitt rykte inser han att det gäller att skärpa till sig. Om Billy bara lyckas få till en dejt så kanske han kan bevisa att han inte är den hon tror. Att det bakom hans hårda yttre döljer sig en mjukis.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng