Hitta e-boken

Charaden/En del av spelet

Charaden/En del av spelet
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150708015
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Charaden

Det dröjer inte länge förrän Sean King inser att han har hamnat i klistret. Byggavtalet på den karibiska ön är i hamn, nu återstår bara det stundande giftermålet med Melinda Stanford - sondottern till den gamle mannen som äger ön. Det är meningen att de ska gå skilda vägar efter två månader, men det som skulle vara en ren affärsuppgörelse visar sig utvecklas till något helt annat.

Kan det vara det tropiska klimatet som får Melinda att brinna av lust till sin "äkta man"? Och Sean är inte svårövertalad, han är mer än villig att ha en het romans med sin lockande "fru". Men vad händer när de två månaderna är till ända?
En del av spelet
Vad har hon gett sig in på? Margaret Coles chef, affärsmagnaten William Tanner, har gett henne ett förslag. Hon ska låtsas vara hans blivande brud. Då kan han inkassera sitt arv, och hon kan ta hand om sin familj. Men vad händer om Margaret visar vad hon verkligen känner för sin så kallade brudgum?

William är beredd att ta till alla medel - även utpressning - för att tillmötesgå sin familj. Och Margaret är precis den han behöver för att kunna fullfölja sin plan - singel, sexig ... och helt i hans händer. Allt han behöver göra är att spela sina kort rätt och hålla huvudet kallt. Vilket visar sig vara allt annat än enkelt i den vackra Margarets närhet.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng