Hitta e-boken

Min egen ängel/Fokus på livet/Kärlekens många namn

Min egen ängel/Fokus på livet/Kärlekens många namn
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150706489
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Min egen ängel
Skolsköterskan Flora Loveday umgås hellre med eleverna än att ens fundera på en dejt – tills den charmige brandmannen Tom Nicholson kommer in i hennes liv... Men Toms intresse beror bara på att hon lyckas få hans föräldralöse systerson att le – eller hur?

Även om Floras inflytande på lille Joey är ovärderligt, måste Tom erkänna att han vill ha henne i sin närhet av flera orsaker. Flora har en skönhet som andra märkligt nog inte upptäckt, och Tom bestämmer sig för att väcka den passion saom hon desperat försöker dölja...
Fokus på livet
Att börja om igen...
Niall och Robina Ferguson är det perfekta paret i pressens och allmänhetens ögon - och en gång var också deras äktenskap precis så lyckligt som alla tror. Men när kamerablixtarna slocknat och ingen ser dem är de som främlingar för varandra. Sorgen och rädslan över att inte kunna få barn gör att de glider isär mer och mer. Nu måste de göra allt för att hitta en väg tillbaka - tillsammans...
Kärlekens många namn
- Jag behöver din hjälp.
Stasia tror inte det är sant när hon öppnar dörren och får se Rico. Efter ett stormigt äktenskap har hon hastigt lämnat deras liv på Sicilien och flytt tillbaka till England. Och just när hon gett upp hoppet om en återförening, har han mage att dyka upp och be honom hjälpa hans sjuka syster! Visst kan Stasia ge en hjälpande hand – för systerns skull - men där måste det stanna...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng