Hitta e-boken

En oförglömlig sommar/I väntan på någon ...

En oförglömlig sommar/I väntan på någon ...
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150705814
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
En oförglömlig sommar
Affärspampen Sebastien Castellanos återkomst kanske skulle kunna vara en frisk fläkt för den lilla franska byn, men Ella är skeptisk. Enligt henne är han lite för snygg för sitt eget bästa... Och varför har han kommit tillbaka efter alla dessa år? Ellas son däremot är överlycklig, fullkomligt hänförd av Sebastiens lyxiga prylar. För honom är Sebastien häftigare än vilken superhjälte som helst.
   Men för varje sommardag som går lär Ella känna Sebastien lite bättre och inser att han nog har en del fantastiska egenskaper trots allt. Kanske kan livet som ensamstående mamma vara mer innehållsrikt än hon trott!
I väntan på någon ...
Sophie Holtzheim annars så lugna småstadsliv har ställts på ända! Visserligen var det hon som dumpade killen för att det där något inte fanns – det hela var lite för förnuftigt. Fast man kan ju ångra sig och inse att ett förnuftigt förhållande är precis vad man vill ha! Speciellt när exet redan är förlovad med en annan och hela staden pratar om det. Och som om inte det vore nog, så har Brand Sheridan dykt upp igen – grannen hon som tonåring var så förälskad i och som nu är snyggare än någonsin. Brand är emellertid en riktig äventyrare som har den perfekta ursäkten till att inte binda sig. Sophies förnuft säger ”Håll dig undan!”, men hjärtat säger något annat. För när han kysste henne var det där något just vad hon kände smaken av på hans läppar...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng