Hitta e-boken

Jag blundar och önskar mig något

Jag blundar och önskar mig något
Alfabeta,
Barn & Ungdom
9150115200
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Nominerad till Augustpriset för bästa barn- och ungdomsbok!

Den andra boken om Lisa. Lisa går i sexan och har en storasyster. Lisas bästa kompis heter Nova och är ett år äldre. Novas familj jobbar egentligen på en cirkus men bor tillfälligt kvar ett år här för att Nova just fått ett litet syskon.

Det finns några tuffa tjejer som går i högstadiet som är kompisar till Lisas storasyster. De har som en hemlig klubb som Nova och Lisa och systern gärna skulle vilja vara med i. Men för att få vara med måste man bli antagen och för att bli antagen måste man utföra en rad tester, som t ex att snatta saker, tjuvringa mm. Egentligen är det Nova som Lisa mest vill hänga med, Nova är spännande och modig och ovanlig. Själv känner sig Lisa rätt alldaglig och lite tråkig. Båda Lisas syster och Nova blir antagna till det tuffa gänget, och på något sätt får även Lisa vara med. Även om hon hela tiden känner att det är som på nåder. Att hon ändå inte liksom får vara med på riktigt...

En välskriven inkännande bok utan stora åthävor men som man vill fortsätta läsa för att den är så välskriven. Och för att man vill följa Lisas tankar och känslor som pendlar mellan hopp och misströstan för vad Nova egentligen känner för henne. Vill hon vara med Lisa för hennes skull eller för att Lisas storasyster är med i det tuffa tjejgänget?
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng