Hitta e-boken

Programmering i Ruby

Programmering i Ruby
Studentlitteratur AB,
Fakta
9144065728
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Ruby är ett dynamiskt programmeringsspråk som de senaste åren ökat snabbt i popularitet, tack vare sin kombination av elegans, effektivitet och flexibilitet. Rubys kompakta kodstil leder till program som är lätta att utveckla, läsa och underhålla. Språkets konsekventa struktur leder till ökad produktivitet utan att precision eller tydlighet blir lidande. Ruby är ett språk som sätter programmerarens tankar och idéer i fokus. Tusentals aktiva användare världen över bidrar genom diskussioner och informationsutbyte till att kontinuerligt förbättra och utveckla Ruby. Resultatet har blivit ett språk och en miljö som uppmuntrar till kreativitet och vackra, effektiva lösningar. Ruby för glädjen och fantasin tillbaka till programmeringskonsten. Programmering i Ruby inleds med grunderna inom objektorienterad programmering och Ruby. Centrala begrepp som objekt, klasser och arv behandlas i detalj. Efter de inledande kapitlen behandlas mer avancerade koncept såsom iteratorer, mixins, webbprogrammering, grafiska användargränssnitt och internationalisering. Boken visar också hur tekniker som Test Driven Development, XML, databashantering med SQL och dynamisk programmering utförs i Ruby. Texten fokuserar på förståelse och visar inte bara hur något utförs utan förklarar även varför.


E-boken baseras på den tryckta utgåvan från 2007.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng