Hitta e-boken

När livet kommer emellan

När livet kommer emellan
Studentlitteratur AB,
Mat & Hälsa
9144052863
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Alla har vi planer och önskningar för framtiden. För de flesta finns möjligheter att förverkliga dem, men ”när livet kommer emellan” blir inget som det var tänkt.

Gudrun Björklid drabbades vid 49 års ålder av fästingburen hjärninflammation, TBE. Gudrun är psykolog och psykoterapeut och har varit verksam inom skolan, socialtjänsten och barnpsykiatrin. Hon har också arbetat med utbildning, konsultation och handledning i eget företag. Genom sin bakgrund har hon förmågan att sätta ord på de symtom, upplevelser, tankar och känslor hon haft under de 12 år som gått sedan hon blev sjuk och hennes liv totalt förändrades. Hon har valt att lägga sin berättelse helt och hållet på upplevelseplanet, patientperspektivet, om man så vill.

Hon beskriver hur det är att existera på nya villkor. Många som råkat ut för något som drastiskt förändrat deras liv kan känna igen sig.

I förordet kommenterar hennes läkare och neuropsykolog författarens skada utifrån medicinsk och neuropsykologisk bakgrund, samt ger sin syn på rehabiliteringen.

Boken ger en unik kunskap om livet med en hjärnskada. Den vänder sig till studerande och yrkesverksamma inom sjukvård, rehabilitering och handikappomsorg, men även till personer som drabbats av hjärnskada och deras anhöriga, liksom till dem för vilka livet kommit emellan på annat sätt.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng