Hitta e-boken

Lycka till!: Om balans i livet och andra floskler

Lycka till!: Om balans i livet och andra floskler
Bokförlaget Forum,
Fakta
9137139355
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Här är boken som fokuserar på hur du är duktig och mår bra - samtidigt. Efter storsäljaren Diagnos: Duktig har författarna träffat och pratat med mängder av kvinnor som kämpar för att räcka till på jobbet och hemma och som förtvivlat längtar efter någonting annat - lite lycka.
Här har Jennie Sjögren och Tinni Ernsjöö Rappe valt att fokusera på de kvinnor som lyckats skapa sig ett liv de är nöjda med. Hur ser deras recept ut? Och vad är egentligen att lyckas? Vad är framgång? Är det inte dags att vi försöker skaffa en mer individuell syn på det?
I den här boken försöker Jennie och Tinni stenhårt komma på hur man kan ha ett stimulerande arbetsliv och ett bra privatliv. Författarna resonerar också kring förebildshetsen som lurar kvinnor i trettioårsåldern att jämföra sig med näringslivets kvinnliga chefsikoner, de diskuterar den moderna mammans vardag och försöker spräcka myten om att det går att ha allt. Genom nyfikna frågor och belysande exempel vill de hjälpa läsaren att hitta sin egen väg till lite lycka.

Ur innehållet: Kap 1: Framgångsproblemet. Om ideal, karriär och förebilder. Och om att lära känna sig själv som metod.

Kap 2: Den kvinnliga företagartrenden. Om att starta eget som metod.

Kap 3: Mammaproblemet! Om hur man får till det.
Kap 4: Den sunda lathetstrenden. Om att sakta ner som metod.

Intervjuer med inspirerande, framgångsrika kvinnor finns insprängda mellan kapitlen, liksom författarnas egna exempel på hur de själva brottas med olika idealbilder.
Precis som Diagnos: Duktig och Ordination: Vardagsfeminism är boken också fylld med fakta, tips, citat och listor.
P.S: Detta är inte ännu en bok om hur du blir trädgårdsdesigner, startar café eller blir coach i personlig utveckling. Det är inget fel på trädgårdsdesigners, men "balans i livet" har kommit att bli en tom floskel som ofta förknippas med mjukare karriärer.
Författarna till Lycka till! visar på olika sätt att vara duktig för sin egen skull - och det kan man vara både som caféägare och börsmäklare.

Jennie Sjögren, född 1975, och Tinni Rappe, född 1970, arbetar som journalister. De har tidigare tillsammans skrivit boken Diagnos: Duktig. De driver egna företag, skriver och föreläser och är hyfsat nöjda med sina liv. Jennie Sjögren har också skrivit Ordination: Vardagsfeminism., och Tinni Rappe Rent hus..
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng