Hitta e-boken

Guldläge på nätet - sökmotoroptimering för alla

Guldläge på nätet - sökmotoroptimering för alla
Kalla Kulor Förlag,
Fakta
9187049589
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Vill du öka din försäljning på nätet med en metod som alla kan lära sig på en kväll? Då är det dags att lära sig sökmotoroptimering. Låter det komplicerat? Ingen fara. Sökmotoroptimering är ingenting konstigt, det kräver varken examina i raketfysik eller insikter i svart magi. Det handlar om att lära sökmotorerna på Internet (i Sverige gäller det främst Google) att hitta din sida, så att du hamnar högst upp i sökresultaten. Statistiken visar att mer än 60 % av all trafik går till första, andra och tredje sökresultatet. Det är alltså där du vill ligga.

Men hur? I Guldläge på nätet får du vägledning av två experter, Magnus Bråth och Michael Wahlgren, som hjälpt mängder av stora och små företag att förbättra sitt läge på nätet, från stora pokerföretag till lokala cykelbutiker. Sökmotoroptimering fungerar för alla.
Här får du lära dig allt om optimeringsarbetets olika faser: analysen, arbetet med sidinnehållet (det som kallas On Page) och länkstrategi.

Hur gör man för att hitta de smartaste sökorden? Hur bygger man upp sajten med innehåll och undersidor för att den ska framstå som bra i sökmotorernas värld? Och vilka andra sajter därute kan det vara bra att länka till och samarbeta med?

I Guldläge på nätet får du lära dig allt detta och mycket mer. Dessutom får du lära dig hur du mäter dina framgångar så att du över lång tid framöver kan justera och förbättra din sajt.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng