Hitta e-boken

Livet

Livet
Albert Bonniers förlag,
9100148989
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
För femton år sedan debuterade Ken Ring med hitlåten "Mamma" och albumet "Vägen tillbaka". Kärleksförklaringen till mamma Rebecca, som dött i cancer sju år tidigare, gjorde honom genast folkkär.
Det varade inte särskilt länge.

Efter en sommar som turnékung gjorde Ken skandal i samband med en spelning på Vattenfestivalen i Stockholm och gick från omkramad till att vara utsatt för ett enormt mediadrev. De närmaste åren kom uppmärksamheten alltmer att handla om skandaler, droger och kriminalitet.

Men det var inte hela sanningen. Samtidigt som pressen rapporterande om gripande och fängelsestraff så var Ken Ring en av de första som förstod den nya teknologins möjligheter. Han tryckte och distribuerade skivor på egen hand och byggde en publik i skymundan. Livet är hans egen fascinerande berättelse om allt som hänt honom. Här ryms historier som hur han som trettonåring, helt på egen hand, tog sig från Afrika till Sverige. Om hans beefs och barn, och om hur han en gång var nära att börja jobba med Eminem.

Tillsammans formar händelserna en sagolik berättelse om hur han fann sig själv och en mening med sitt liv i sin familj och i sitt andra hemland - Kenya.
Det är också en skildring av ett Sverige som många inte ser, av en som lika gärna själv skulle kunna ha varit utslagen eller till och med död (som alltför många av hans vänner).
En sak går att säga rent objektivt: få andra svenskar genom historien har levt så spännande liv som Ken Ring. Och i Livet berättar han om det helt utan censur.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng